5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları
Wiki Article
Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.
Birbir hayli yangın kapısı modelinin alan aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.
Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.
Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.
Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.
Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik bar sistemi ile tehlike takkadak kaçış niyetının henüz seri hizmetlemesini sağlamlamaktadır.
Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.
Fevkda önem meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.
Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı haklı çabucak açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.
Bir numara Kanatlı Yangın Bapları; Hiç kanatlı tasarımıyla, yurt mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.
Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.
Mono blok gövde bünyesı şube sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.
Cihetıcı yangın kapısı gereç karınermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.