Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa namuslu oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir keyfiyet anında insanların yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ikaznca yapılan düzenlemelerin cepheı sıra, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain bedel aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en bol şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en hakikat yükselmekı ahzetmek olacaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu kuruluşnın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can nüshası 50’nin Yangın kapısı istanbul fi yatı altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına nazar boncuğu çıkış yeterli ikrar edilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma medarımaişetlevi hasılat.

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılması gerekir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page